* Covid-19 update *

Desondanks de verplichte sluiting van de horeca, kunt u alsnog uw maaltijden afhalen en laten bezorgen door ons. Wij mogen en zullen dus doorgaan met het verlenen van de afhaal- en bezorgservice. Dit is mogelijk vanaf 15:00 uur via onze website of thuisbezorgd.nl.

Met contactloos bezorging wordt er scherp rekening gehouden met de veiligheid van ons allen.

Bella Milano

Test image 2
Gastenboek berichten

Op 11 oktober een verrassing dinertje gegeven bij Bella Milano. Was, net als altijd, weer zeer goed. Alle gangen tegelijk op tafel en een wat kleiner portie voor mijzelf is geen enkel probleem. Bediening altijd uiterst vriendelijk en gastvrij. Italiaanse gastvrijheid en kookkunst. Aanrader en voor herhaling vatbaar.

Geschreven door: Alice Vlieg op 07-11-2016 02:13:53

Wat een geweldig restaurant en een zeer vriendelijke bediening! Zomaar een keer naar binnen gegaan en zo lekker hebben wij in jaren niet bij een italiaan gegeten!!! Wij hebben nu ons italiaans restaurantje gevonden hoor! Een topkok moet daar koken volgens ons, het eten was heeeeeeeeeeerlijk!!!wij komen terug!!!!

Geschreven door: Elze en leo van der haven op 13-10-2016 09:11:21

Vanavond weer heerlijk gegeten. Moeder en dochter zijn schatten en vader een topkok. De crêpe heerlijk aangepast. Komen zeker en met veel plezier weer bij jullie eten.

Geschreven door: Bert en Nathalie op 20-09-2016 11:04:29

Vanavond 6 september onze trouwdag gevierd met een etentje! We hebben hier ook ons trouwfeest gehouden en was zo super geregeld met heerlijke hapjes alles tip/top. Jullie kwaliteit staat al jaren overeind en wij zijn blij dat we hier van mee kunnen genieten! Dank jullie wel Bella Milano mille grazzie

Geschreven door: Bergers op 06-09-2016 08:17:20

Gisteren voor het eerst bij Bella Milano gedineerd. Het is een mooi gelegen en ingericht restaurant. Al het personeel is bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. Het eten is van uitstekende kwaliteit. Goede Menu kaart en wijnsoorten. Kortom qua kwaliteit. prijs en klantvriendelijkheid een zeer aan te bevelen restaurant. We komen hier zeker weer terug om in een relaxete sfeer te genieten van een goed diner

Geschreven door: N. Dronkers-Kleinjan op 18-02-2016 01:13:27