* Covid-19 update *

Desondanks de verplichte sluiting van de horeca, kunt u alsnog uw maaltijden afhalen en laten bezorgen door ons. Wij mogen en zullen dus doorgaan met het verlenen van de afhaal- en bezorgservice. Dit is mogelijk vanaf 15:00 uur via onze website of thuisbezorgd.nl.

Met contactloos bezorging wordt er scherp rekening gehouden met de veiligheid van ons allen.

Bella Milano

Test image 2
Gastenboek berichten

Wij wonen nog niet zo lang in deze omgeving en waren op zoek naar een goed en betaalbaar restaurant. Gevonden! Alles prima, bediening, voedsel en vooral klantvriendelijkheid. Extra pluspunt is ook dat ze niet meedoen aan de truc om bij aankomst te vragen of je een mandje brood wilt en dat op je rekening te zetten. GRATIS! Gratis kraanwater (met ijsblokjes) is ook geen probleem. Prima inrichting en niet te luide muziek. Alles prima. chris

Geschreven door: lammeree op 18-08-2015 09:32:06

Vanavond weer eten bij Bella Milano! We verheugen ons ook nu weer op de gastvrijheid, de hartelijke ontvangst, de prima bediening en natuurlijk het heerlijke eten op het mooie overdekte terras. Dat zijn we daar zo gewend en we hopen dat dat nog heel lang mag duren!

Geschreven door: Tonny van Bergen en Rein Smit op 28-08-2014 06:29:09

Het was vanavond weer erg lekker en gezellig. We komen gauw weer terug. Groetjes van de lasagneman en zijn vrouw.

Geschreven door: Roelof en Christine op 21-03-2014 11:03:37

Net thuis van een ware verwennerij, Heerlijk gegeten met ons gezinnetje. Wij komen zeker nog eens terug, Complimenten voor de bediening, en het eten.zelfs onze dochter van 4 kreeg alle aandacht. Ook aan de aankleding van het pand is serieus werk besteed. kortom een echte aanrader

Geschreven door: Dennis op 04-01-2014 08:42:55

Gisteren voor het eerst bij Belle Milano gegeten. Het was voortreffelijk. We hadden gekozen voor visgerechten, het was smullen.. Ook de bediening was erg vriendelijk en voorkomend. De heer die ons bediende was pas in dienst maar deed het heel goed, een persoon met ervaring. We komen zeker terug.

Geschreven door: Tiny op 02-01-2014 08:57:26